keskiviikko 31. heinäkuuta 2019

29.7. Arts & Crafts



Herättiin aamulla 7.30 ja syötiin aamupalaksi munakokkelia, pekonia, leipää, nutellaa ja mehua. Sen jälkeen puettiin sotkuisissa ja kuumissa teltoissa edustusasut aamunavaukseen. Aamunavauksessa tansittiin ja nostettiin liput, jotka me muuten nostimme. Sen jälkeen oli ohjelmassa Arts & Crafts-ohjelma. Porukkajakautui silloin eri ryhmiin. Itse menin Crafts-ohjelmaan, jossa aloin tekemään joutsenkorua. Se sujui hyvin kunnes joutsenelta lähti pää. Sen jälkeen oli lounas: leipää nutellaa, vanukasta ja hedelmiä. Sen jälkeen menin Arts-ohjelmaan, jossa pääsin pakohuonepeliin. Ryhmässämme oli kolme irlantilaista, yksi amerikkalainen, hollantilainen ja yksi Raukeelainen lisäkseni. Selvisimme aika huonoin tuloksin, mutta se ei ollut kielimuurin syytä. Kun tultiin takaisin, oli vapaa-aikaa, jonka itse käytin Jambo shopissa. Sitten yötiin taas, tällä kertaa lihapullia ja perunamuusia, johon oli sekoitettu salaattia. Nyt on taas vapaa-aikaa ja kohta info seuraavasta päivästä. Illalla yritän vielä ehtiä paardeihin leirikahvilaan. Terkkuja kotiin, kavereielle, pehmeälle sängylle ja lämpimälle suihkulle.

-Petra


Aamulla heräsimme enemmän tai vähemmän virkeänä ja vaapuimme englantilaistyyliselle aamiaiselle. Päivän ohjelmana oli Arts & Crafts -aktiviteetit, jotka tarjosivat vaikka minkälaista puuhastelua ja näpertelyä. Aamupäivällä askartelin partiosymbolia metallista. En ollut ennen tiennyt, että omasin synnynnäisen taidon rikkoa erittäin tehokkaasti lehtisahan teriä. Rikoin laskujeni mukaan noin 5cm² kappaleeseen  jopa 6 lehtisahan terää.
Ensimmäisen askartelun jälkeen kävimme leirissämme lounaalla syömässä sitä perus-hollantilais-lounasta eli siis pääosasassa olivat vanukas ja pullaleipä. Saatavilla oli onneksi vielä myös hedelmää ja myös vegaanileikkelettä, joka oli mukava yllätys.
Ruokailujen jälkeen siirryimme uusiin aktiviteetteihin. Valitsin Tie dye -pisteen, jossa sai leikata ja solmuvärjätä huivin. Tutustuin muutamaan kanadalaiseen ja meillä oli oikein mukavaa taiteillessa huivejamme ja jutellessa.
Leiriin palatessa alkoi hieman kuumottaa, kun etsin lompakkoa lähteäkseni ostoksille ”keskustaan”, mutta se ei ollut missään kassissa. Lopulta onneksi löysin sen makuupussini sisältä. (Ei se teltta ollut ihan kaatopaikka kunnossa (tavarani ovat kahdessa eri teltassa ja yhteensä 6 kassissa, niin on kai edes suhteellisen ymmärrettävää, että kaikki ei löydy ensimmäisellä yrittämällä)). Illalla saimme vielä hieman ruokaa. Ja sitten juttelimme vastaantulijoille ja lähdimme taas keskustaan etsimään musiikin jytää. Discossa Mokkie-kahvilan lattia pomppi, joten voi kai sanoa tunnelman olleen kohdallaan.

-Marika S


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti