torstai 8. elokuuta 2019

6.8. Huvipuisto ja päättäjäiset


Heräsimme 6.15, joka on aivan liian aikaisin. Aamupalaksi oli vlaata, hedelmää ja leipää saimme myös samalla eväät tämänpäiväiseen reissuun. Aamupalan jälkeen ei laitettuvirallisia vaan lähdettiin normaaleilla vaatteilla lipun nostoon, sillä menimme sen jälkeen suoraan busseille, jotka veivät meidät Walibiin huvipuistoon. Bussi matka oli varmaan about tunti 30. Saimme matkalla katsella ihanaa elokuvaa nimittäin Boss Babya. En suosittele.
Ensimmäisen asian minkä näin Walibista oli aivan järkyttävän iso vuoristorata. Siihen oli pakko päästä. Spoiler niin pääsinkin.
Meille jaettiin liput joilla pääsi sisälle ja saimme sen jälkeen lähteä kiertelemään. Menin ensimmäiseen vuoristorataan mikä vastaan tuli. Se olikin ihan kiva. Menin siihen Saaran, Elisan ja Lotan kanssa. Sen jälkeen menimme muihin laitteisiin kuten merlinin linnaan. Se oli todella erikoinen. Saatte itse mennä siihen, jos hauluatte tietää mikä siinä oli erikoista.
Linnan jälkeen hajotimme porukan, sillä osa ei halunnut mennä hurjiin laitteisiin, kun taas osa halusi, joten minä, Elisa ja Lotta lähdimme kiertämään kolmistaan hurjia laitteita.
Kävimme syömässä jossain pikaruoka ravintolassa, jonka hampurilaiset maistu siltä, että niitä olis pidetty odottamassa ainakin 3 päivää. Eli pahaa oli.
Walibin jälkeen meillä oli ruoka ja vapaa aikaa siihen asti, kunnes piti lähteä päättäreihin.
Ennen päättäreitä kävimme tuhlaamassa jamboja ja tulimme savuun sylillinen herkkuja.
Päättäreihin tottakai piti laittaa viralliset. Eli paita ja väiski päälle. Päättäreissä huudettiin erittäin paljon, käytiin läpi mitä kaikkea on tapahtunut leirin aikana, kiittettiin henkilökuntaa ja toisiamme, sekä viimeisenä saimme nauttia hienosta ilotulitus näytöksestä. Sitten se loppui. Haarlem Jamborette oli tullut päätökseen ja huomenna piti lähteä. Itselleni tuli haikea olo. Leirillä oli ollut todella hauskaa, mutta halusin silti kotiin. En vaihtaisi tätä reissua mihinkääm.
Päättäreiden jälkeen pakkasin viimeisetkin tavarat ja menin nukkumaan. Hyvää yötä.

-Iida



Vauhdikas päivä aloitettiin aikaisin. Bussit veivät väsyneet partiolaiset kohti Walibi World -huvipuistoa, jossa meitä odotti toinen toistaan suurempaa ja hurjempaa laitetta. Matkalla torkuttiin ja katseltiin elokuvaa pomottavasta vauvasta. Sää suosi päiväretkeämme, joten tukkijoen ja koskiseikkailun kastelemat vaatteetkin kuivuivat nopeasti. Leiriin takaisin päästyämme aloitimme tavaroiden pakkaamisen paluumatkaa varten. Illan kruunasi leirin päättäjäiset, jossa katseltiin leirin tunnelmia ja tapahtumia. Illan ilotulitus oli komein pitkään aikaan. Tunnelma oli vielä päättäjäisten jälkeenkin katossa.

-Antti


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti