tiistai 6. elokuuta 2019

4.8. Vierailupäivä


Tänään leirissä oli vierailupäivä, joka tarkoitti meille hattiwateille Suomen esittelyä omassa savussamme ja kiertelemistä muiden savuissa tutustumassa muihin kulttuureihin. Suomen esittely tapahtui tarjoamalla ulkomaalaisille kaurapuuroa ja lakkahilloa sekä salmiakkia. Lisäksi leikimme pikipataa. Itse saimme maistella niin kanadalaisia, britannialaisia, skotlantilaisia, indonesialaisia, ruotsalaisia kuin taiwanilaisiakin ruokia. Pääsimme myös leikkimään erilaisia leikkejä ja pelaamaan pelejä.
Kaikki hattiwatit olivat tänään aika väsyneitä, joten ilta kului lähinnä omassa leirissä muiden kanssa jutellessa ja kurkkukipua teen avulla parannellessa. Illalla oli kuitenkin vielä mahdollisuus osallistua fortnite-bileisiin sekä skotlantilaisten tansseihin.

-Venla


Aurinko nousi Teletappien ylle ja Sukulaisten sunnuntai sai alkaa. Koko leiri oli auki vieraille kahdesta viiteen. Aamulla siivottiin oma savu ja valmistettiin kaikki vieraita varten. Työvuorot oli sovittu ja niiden ulkopuolella sai vierailla muiden savuissa ja tutustua heidän kulttuureihinsa. Oma lempparini oli naapuri-brittiemme piste, jossa oli erilaisia pelejä ja joka pelistä sai merkin käteensä. Kolmella merkillä sai sitten kolme karkkia heidän "kioskistaan". Peleinä olivat muunmuassa Whack a rat, jossa piti lyödä sukasta tehtyjä rottia, jotka pudotettiin putken läpi, hevosenkengän heitto, puuveneiden kalastus ja marmorikuulapeli, jossa piti kauhoa lusikalla kuulia savisen kukkaruukun pohjan reiän läpi ja se, joka sai puolessa minuutissa eniten voitti. Itse sain 72 kuulaa kauhottua. Olisin kokeillut uudestaankin, mutta pisteille oli jonoa.

-Marika G



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti