sunnuntai 4. elokuuta 2019

3.8. Haikit


Kapteenin loki.
On lauantai-aamu. Kello on juuri lyönyt 6.30 ja on aika herätä.
Kello on lyönyt 6.40 ja on aika nousta.
Kello on 6.50 ja on jo kiire.
7.30 nousee bussiin joukko rangaistavia, niin sanottu PMMOVRK eli Paula, Mikko, Marika, Oona, Venla, Riku ja Karo olivat valmiina lähtöön.
Ensimmäinen 10 kilometriä oli lastenleikkiä. Henkistä ahdistusta sai vain Riku QR-koodeja etsiessään. Ensimmäiset "sporkit" alkoivat päässä katketa.
Pienet vihreät miehet tukivat meitä matkallamme antaen läpyjä ja yksi jopa yltyi halaukseen. He olivat muovikoristeita, mutta silti yhtä tärkeitä.
Kilometrejä on takana 20 ja se alkaa näkyä. Väsymys ei ole fyysisesti kasvanut, mutta juttujen taso puolestaan on kokenut roiman laskun.
27 kilometrin pyykki on saavutettu ja nälkä oli valtava. Ruoka oli luonnollisesti täyttävää ja kyseisessä mielentilassamme taivaallisen makuista.
PMMOVRK kokee ensimmäisen eksymisensä huonojen ohjeiden (tai heikon lukijan) takia. Vain 50 metriä väärään suuntaan, mutta pyöräpartio oli jo valmiina perässämme pelastamassa meitä varmalta kuolemalta. Pelastuksia matkalla tuli lopulta kaksi. Loppumatkalla ei tapahtunut mitään maininnan arvoista, paitsi että 39,87 kilometrin kohdalla Oona astui lehmän p*skaan. Loppu häämötti ja se oli ehdoton helpotus. Kaikki "powerbankit" olivat kadonneet ja viimeisetkin akut olivat kulumassa loppuun.
Maaliin selvisimme, mutta emme samanlaisina. KAsvoimme, voimistuimme, mutta ennen kaikkea rakkoonnuimme.

-Riku


Hyvät Raukee-blogin lukijat. Tänään on 3.8.2019 eli lauantai. Hike-päivä. Olin City-Hikella, siellä käveltiin ja suunnistettiin. Syötiin jotain valmisruokaa, johon lisättiin lämmintä vettä tietyn verran ja odotettiin noin 10 minuuttia. Aamupalana oli puuroa, leipää ja muroja. Eilen oli aurinkoista. En ole kunnolla tutustunut ulkomaalaisiin. Telttakaan ei ole ihan siistimmästä päästä, mutta muurahaisia täällä on vaikka muille jakaa.
Terveisiä sukulaisille ja perheelle.

-Mira


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti